Sportinėveikla Malagoje

parašė , 2011-10-07 19:25

Malaga yra labai populiarus paskirties Ispanijoje daugiausia paplūdimio veikla, pavyzdžiui, windsurfing, parašiutu ir reaktyvinių slidinėjimas. Šių vandens sportas yra prieinamas visus per iš vasarą dėl Malaga pakrantės. Daugelis turistai gali mėgautis valtimi su daug jachtų, kad yra išilgai kranto linijos. Tinklinis yra įdomus sporto, kuris yra dažnai grojo paplūdimiai.

Yra daug prabangos ir Pigūs viešbučiai, Malagafor turistų rinktis. Ar tai dėl Savaitgalio pabėgimas ar vasaros atostogų, apgyvendinimo galima iš anksto. Rezervuoti pradžioje bus sutaupyti pinigų kainą, viešbutis. Naudojasi Malaga šventės yra lengva su daug naktiniai klubai ir barai, kurie yra toje zonoje. Vasarą yra puikus laikas aplankyti Costa del sol ir daug žmonių yra nustatyta į gatves, vėlai naktį

Skrydžiai į Malaga yra su daugelio pagrindinių vežėjų ir bilietų kainos yra dažnai nedidelės. Yra šešios savaitės skrydžiai iš Niujorko į Malaga su Delta Airlines. Keleivių skrydžius į Malagahave nustatyti rekordines ankstesnius mėnesius. Iki 2 milijonų keleivių pasirinko Malaga kaip paskirties balandžio mėnesį.

Ant kranto ir vidaus esantys daug atrakcionų turistams. Svarbu automobilių nuomos lankant Malaga, nes visuomeniniu transportu nėra labai geras. Rezervuoti automobilį iš anksto yra svarbi, nes tai yra labai populiarus turistų, vietoje. Laukiant, kol paskutinės minutės automobilio susitarimų rezultatas bus ne gauti gerą automobilį ir yra brangesnis. Automobilių nuomos paslaugos bus įlaipinti Svečiai iš oro uosto ir juos atgal, į abi puses.

Golfo ir Malaga yra labai didelis populiarumas lankytojų patirtį. Yra daug golfo kursai, apsilankykite srityje pvz., Royal Malaga Country Club. Gera atveju, tai yra labai įdomus yra tikroji Malaga, kad vyksta viduryje rugpjūčio. Paradai laikomos visos laikomos miesto ir pasirašymo ir šokio spektakliai. Korida ir gipsy flamenko muzika ir šokiai yra atliekamas per šį įvykį.

Pėsčiųjų ir dviračiais yra populiari veikla mėgautis lankant Malaga. Oras yra labai šiltas ir ji yra gera vieta mėgautis teniso rungtynės. Ieškant įdomus Paplūdimys veikla yra lengva padaryti Malagoje ir yra puikus viešbutis masyvas.

Michael Thorton rašo pirmiau minėtame straipsnyje išsamiai nurodyti dėl įvairių priežasčių aplankyti Malaga bet sezoną. Naršyti skrydžius į Malaga, kuris siūlo geriausią interneto sandorius.

Rašyti komentarą