Kaip vietoje Įžymybės Londone

parašė , 2011-12-08 17:23

Londonas yra maudytis Įžymybės iš a sąrašo teisę į z sąrašas. Ar norite su Jay Z ir Prince Harry arba į AŠTRIALIEŽUVIS šalimi, yra daug galimybių RUB pečių su Londonas elito.

Jei esate on the poluj dėl futbolininkai geru yra Ju Ju Chelsea. Tai yra boutique nariai klubas Kings kelyje ir dėl savo artumo Chelsea futbolo klubas, jos padėtį širdyje Kings kelių ji yra paprastai dažnai futbolininkai iš anglų Premier lygos. Frank Lampard su savo draugei Christine Bleakley buvo dėmėtojo ginčytinas iš Ju Ju daug kartų, taip pat įskaitant John Terry, Ashley Cole ir Solomon Kalou Chelsea futbolininkai. Yra sławna klubas Londone futbolininkai, tikėtis AŠTRIALIEŽUVIS medžiotojų būti iš galiojančių čia.
Juda Mayfair ten yra daugybę sławna klubai. Populiariausi Straszyć, daug Įžymybės a sąrašą yra viskis rūko. Tai klubas, kad yra arti Park Lane Hilton yra swish viskis mylintis juosta ir klubas su komercinės pop ir daug glitz. Tai klubas dažnai mato visų tipų ateina per durys, roko žvaigždės kaip Leonas Kings į kino žvaigždės kaip Matt Damon ir, žinoma, Paris Hilton ir Lindsey Lohan Įžymybės.

Kažkas alternatyvias galite pabandyti Proud Camden, kuri yra senas arklių arklidžių konvertuojami į klubo indie šokių juosta ir klubą, kuris yra labai populiarus su Londonas Įžymybės. Buvo šokiai vienoje iš į tvartus kai aš pastebėjau, kad buvo strutting savo medžiagą tiesiog centimetro atstumu nuo Amy Winehouse, kurie nusprendė prisijungti prie minios ir šokių į savo vietos klubo! Dažnai matysite, Peter Doherty čia ir daug Indija juostose, kurie atvyksta pažangiausius muzikos ir atmosfera.

Labai dažnai Londono naktinis klubas už medžioklės sławna yra Chinawhite. Ši vieta buvo sinonimu Įžymybės per metus Londone ir po kelerių metų, kai ji uždarė duris, ji yra atgal su bang. Tai vieta visų rūšių Įžymybės, B, C ir z sąrašas. Tikėtis ex Big Brother konkurentus, sumaišyti su X-Factor nesėkmių, nelyginis futbolininkai ir nelyginis glamor modelis. Jordanija buvo reguliariai ne Chinawhite’s per metus. Jei po kažką truputį classier The Groucho Club yra garsaus sławna klubas Londone, kad visada kažką su paparazzi ribų. Mes kalbame apie rimtą a sąrašą kino žvaigždės ir pasaulio muzikos žvaigždės, įskaitant Rihanna, Madona ir Chris Martin iš Coldplay.

Galiausiai kitos geros juostą Londone aptikimą sławna yra Nobu Mayfair. Ši juosta ir restoranas yra madingas ir aukšto pabaigos, japonų Žaut skanus maistas, kad saugo Įžymybės grįžti laikas nuo laiko. Dažnai pamatysite įžymios atvyksta čia savo gimtadienio šalims ir todėl geru sugauti nors žinomų.

Rašyti komentarą